fbpx
2023-06-12
Archívum

Töltse Szent-Iván éjjelét a szentendrei Skanzen Hotelben!

Idén a Skanzen is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz! Június 24-én, az év leghosszabb napján a Ferenczy Múzeumi Centrum múzeumaival közös szentendrei belépőjeggyel látogatható a Skanzen csodálatos Erdély tájegysége is – egészen éjfélig. Különleges, szerelmes programokkal várjuk látogatóinkat ezen az egyedülálló éjszakán és páratlan helyszíneken! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból.

A Skanzen szomszédságában található szállodánkban mi is kivételesen kedvező ajánlattal készülünk Szent-Iván éjjelének megünneplésére! Csomagajánlatunkban a különböző szállástípusok mellett reggelit és belépőjegyet is kínálunk a szentenderi MUZÉJ programjaira!

Ha a Múzeumok éjszakája előtt, vagy után szeretnének több napot is eltölteni nálunk, és alaposabban felfedezni a festői szépségű Dunakanyart és környékét, arra is van lehetőség! Kedvezményes áron vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait: többek között a szentendrei Vizes 8-as Uszoda uszodai és wellness részlegét, a Leányfalui Termálfürdőt, a visegrádi Bobpályát és Gokart pályát, valamint további visegrádi és esztergomi múzeumokat is.

Csomag ára:

Kétágyas, különágyas szobában, reggelivel: 26 000 Ft/szoba/éj
Négyágyas, emeletes ágyas szobában, reggelivel: 39 000 Ft/szoba/éj

Csomag tartalma:

1 éj/2 nap szállás
elhelyezés kétágyas különágyas / négyágyas, emeletes ágyas szobákban
hideg svédasztalos reggeli
belépőjegyek az itt-tartózkodás alatt a szomszédos Skanzenbe
belépőjegyek a szentendrei MUZÉJ programjaira június 24-én
ingyenes parkoló
díjmentes wifi-használat

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról