fbpx
2023-06-05
Hírek

Új kedvezményadó partnerünk a Lankás Vendégház Hollókőn!

Hollókő Magyarország egyetlen faluja, melyet az UNESCO a világörökség részéve nyilvánított. Ez a hely minden nap, minden évszakban mesés és örök emléket ad az idelátogatóknak. HungaryCarddal 15% kedvezmény a szállásárból legalább 2 éjszaka foglalása esetén.

Miért olyan különleges a Lankás Vendégház?

Ez a hely valódi időutazásra hív. A felújítás során megőriztük az autentikus elemeket: az eredeti fa ablakokat és konyhában lévő gerendás mennyezetet. A ház szobái vályog falazatúak minden évszakban kellemes a hőmérséklet. A tárgyakat minimalizáltuk, letisztult környezetbe helyeztünk néhány tipikusan magyar hagyományokat őrző dekorációt. Az ágyak, textilek, paplanok, huzatok természetes anyagúak, igyekszünk mellőzni a műanyagot. Jó minőségű matrac, a kellemes klíma és tiszta környezet hozzájárul a pihenéshez, feltöltődéshez. Nincs agyonzsúfolva a házikó, mindenből pont annyi van, amennyi kell. TV helyett a minőségi időt igyekszünk előtérbe helyezni, amire sétákat, kirándulásokat, pihenést, sütögetést, palacsintázást, játékot javaslunk. Egy nagy szekrény könyvekkel, játékokkal megrakott, minden korosztály talál magának kellemes időtöltésre alkalmas dolgokat. Biztos, ami biztos…. wifi van :).

A Lankás vendégház 5 fő részére biztosít kényelmes férőhelyet. Két külön nyíló szobája van: az egyik francia ágyas, hálószoba, a másik pedig egy egyszemélyes ággyal és egy kihúzható kanapéval felszerelt. Utóbbi 3 fő elhelyezésére alkalmas, illetve gyerekágy még betehető. Ovis, kisiskolás gyerekből 4 is elfér a kanapén, ez már tesztelt!

A kertben nyársalási, bográcsozási lehetőség adott. Készült egy nagy homokozó is a gyerekeknek. Gépkocsibeállás lehetséges. Önellátású a vendégház. Fazekak, főzési eszközök rendelkezésre állnak. A hűtő fagyasztós is, le lehet vinni mirelit dolgokat is. Konyhája jól felszerelt.

Miért olyan különleges Hollókő?

Magyarország egyetlen faluja, melyet az UNESCO a világörökség részéve nyilvánított. Erre büszkének kell lenni és mindenkinek egy életben legalább egyszer érdemes ide ellátogatni… és elhozni magával valakit, gyerekeit, szüleit, párját vagy a barátokat. Mert együtt minden sokkal jobb és erre együtt jó emlékezni is.  

Hollókő minden nap, minden évszakban mesés és örök emléket ad az idelátogatóknak. Évente többször színvonalas rendezvényekkel várják az érdeklődőket, de egy egyszerű hétköznap, vagy hétvége sem unalmas itt. Az Ófaluban és a Várnál is érdemes sétát tenni napközben és naplementében is. Közel a Kézkilátó és számos gyönyörű hely van a Cserhátban és Mátrában is, melyek kirándulásra csábítanak. 

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról