fbpx
2023-06-19
Archívum

Zséda Díva koncert-show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon július 1-én!

HungaryCarddal  2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

ZSÉDA

DÍVA

 koncert-show

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2023. július 1. szombat 20:00 (esőnap: július 2.)

Vendég: Talamba Ütőegyüttes


Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik hazánk legelbűvölőbb dívája, Zséda a Margitsziget színpadára. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül.
Zséda egy valódi DÍVA! Az egész estén átívelő show-műsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik érzelemdús gondolatvilága. Ezek a jól ismert dalok minden szónál többet mondanak, ha lelkünk titkairól van szó.
Több mint húsz esztendőre visszatekintő pályafutása alatt Zséda több tucat toplistás slágerrel örvendeztette már meg rajongóit. Nyolc albumával, ő a legtöbb lemezt megjelentett női előadó az országban. Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-jában a Szeress most naivájában, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott volt Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei.

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!