fbpx
2023-07-25
Archívum

Művészetek Völgye Fesztivál 2023. július 21-30-ig!

Balaton-felvidék, Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend. Természet és művészet. Régi és új barátok.10 nap újra együtt! HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére.


A Művészetek Völgye 2023. július 21-30. között kerül megrendezésre a Művészetek Völgyében, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden, ahol az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, koncertek, irodalmi és színházi programok, zöld programok, bringatúra, kortárs tánc, kézműves foglalkozások, népzene, kiállítások, filmvetítések, gyerekprogramok és még sok meglepetés várja a látogatókat a Balaton-felvidék csodálatos környezetében tíz napon keresztül! 


A Művészetek Völgye 2023-as rendezvényén olyan népszerű előadók lépnek fel, mint a Quimby, Zorán, a Carson Coma, a Hiperkarma, a Belga, a Punnany Massif, az Aurevoir., a Budapest Bár, a Margaret Island, az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, az Irie Maffia, a Lóci játszik, Esti Kornél, a Vad Fruttik, Csík-Presser-Karácsony, a Kerekes Band, az Analog Balaton és Wolf Kati.

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!