fbpx
2023-07-25
Hírek

Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior Hévíz felnőttbarát szállodája, amely a belváros szívében, a Tófürdőtől mindössze 100 méterre helyezkedik el. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból, valamint az a’ Ia carte étel és ital fogyasztás árából.

Szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A felnőttbarát hotel többet kínál 14 éves kor feletti vendégeinek a hétköznapokból való egyszerű kiszakadásnál. Ahhoz, hogy a mindennapokban kiegyensúlyozottak és energikusak legyünk, szükségünk van arra, hogy a világ egy kis időre csak körülöttünk forogjon – akár egyedül, párunkkal vagy barátainkkal indulunk útnak.
Szállodánkban exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal, modern és egyedi építészeti megoldásokkal díszített SPA részleggel, kreatív és kifinomult gasztronómiai kínálattal segítjük a teljes kikapcsolódást.


A különleges kialakítású Brix Bistro egyedi kínálattal, széles borválasztékkal, koktél és desszertkülönlegességekkel, továbbá péntek és szombat este élőzenével várja Vendégeit. Terasza pedig újabb lehetőségeket és élményeket rejt magában télen és nyáron egyaránt.


további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!