fbpx
2023-08-04
Archívum

Nyaraljon olcsóbban HungaryCarddal!

Szinte napról-napra emelkedő áraink mellett egyáltalán nem közömbös, hogy mennyit költünk nyaralásra. Ehhez kínál kedvező megoldást a HungaryCard – Magyar Turizmus Kártya, mely egy éven át sok-sok kedvezményt biztosít az egész családnak a közlekedéstől a fürdőkig, múzeumoktól a színházakig.

Kedvelt üdülési célpontja országunknak Eger, nézzük mennyit spórolhatunk, ha 4 napra elutazunk egy 4 tagú családdal.

Indulás előtt váltunk egy 10 napos autópálya matricát, ez 1.500 Ft megtakarítást jelent. Az Imola Udvarház Dessert Hotelben szállunk meg egy apartmanban, a kártyával 10% kedvezményt kapunk, így 18.000 Ft-ot spórolunk. A szállásunk közvetlenül a vár alatt fekszik, pazar panoráma nyílik a városra.

Kihagyhatatlan attrakció az Egri vár, itt a kártyával 4 főre ingyenes napijegyet válthatunk, ennek köszönhetően 14.400 Ft maradt a zsebünkben. A strandolás elengedhetetlen egy nyaralásnál, remek program lehet a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő, mely díszleteit, hangulatát tekintve az Avatar című filmet idézi. 50% kedvezménnyel válthatunk belépőt az egész családnak, ezzel máris megspóroltunk 15.380 Ft-ot.
A városban vannak kártyaelfogadó éttermek, így kipróbálhatjuk az Aqua Bisztrót, a Piroska Éttermet, vagy akár a Bacchus Panzió Éttermét a Szépasszonyvölgyben. Mindhárom helyen 10% kedvezmény jár a fogyasztás végösszegéből. Ez szintén több ezer forintnyi megtakarítást jelenthet.

A pihenés végén úton hazafelé még felsétálhatunk a nem rég felújított Siroki várba, ahol a kártyával fél árú belépőt válthatunk 2 fő részére. Ez ismét 2.000 Ft kedvezményt jelent. Így a nyaralásra visszatekintve örömmel tölthet el minket, hogy a HungaryCarddal több mint 50.000 Ft-ot spóroltunk meg. Itt most csak 4 napot töltöttünk el, a kártya pedig 365 napig érvényes.

további információ