fbpx
2023-08-28
Archívum

RepTár Piknik a Szolnoki Repülőmúzeumban szeptember 2-án, szombaton!

Piknikezzen a repülőgépek árnyékában! A RepTár 7. születésnapja alkalmából számtalan családi és szakmai program várja az érdeklődőket. HungaryCard felmutatására 20% kedvezmény, illetve két alkalommal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.

A meglévő élményelemek mellett (4D mozi, MiG-29 szimulátor, a Jak-52, MiG-21 és Szojuz-35 replika Pilótapont, 3D karika, Csúszópálya) számos különleges program várja a látogatókat. Beszállókártyával különleges gépekbe engedünk betekintést, amelyekbe más alkalomkor nincs lehetőség: Li-2T „Teve”; Mi-8 és Mi-4 helikopterek. A Darumadár adta fantasztikus, repülés élményét, idén is mindenki díjmentesen élheti át. Madártávlatból, több tíz méteres magasságból csodálható meg a RepTár és környéke. A nap folyamán többször beindításra kerül egy AS-62 típusú repülőgépmotor, amely típus, az An-2-es repülőgépben, azaz az Ancsában működött.


A Vagonszínpadon egy gyermekelőadás szórakoztatja a kisgyermekes családokat. A Ládafia Bábszínház előadásában Az ördög kilenc kérdése című előadás tekinthető meg a kényelmes nyugágyakon, színes napernyők árnyékában 11:00 órától. A RepTár udvarán kialakításra kerül egy lézerharc pálya, ahol lézerpuskával két csapat játszhat egymás ellen. Egy fantasztikus csapatjáték, amely fejleszti a gondolkodást, a vezetési készségeket és a csapatmunkát. Budapest – Nyugati pályaudvarról a 424-es gőzvontatású nosztalgia vonat érkezik a Szolnok vasútállomásra, majd a RepTár mögötti vágányra gördül be, ahol megtekinthető a mozdony és a patinás kocsik.
Érkeznek a Katonai Toborzók, az udvaron távirányítós tank felvonulás lesz többször a nap folyamán, valamint repülős csillámtetoválás készül a gyermeksarokban a kicsiknek és nagyoknak.


A Hangár Galériáján egy különleges fegyverkiállítás is megtekinthető lesz a Reintex Kft együttműködésével. A “tucat” fegyverek mellett, a prémium szegmensbe tartozó és történelmi, klasszikus I. és II. világháborús darabokat is bemutatnak a közönség számára.

A belépés a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható.

Várunk Mindenkit nagy szeretettel!

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!