fbpx
2024-04-16
Hírek

Szeretettel vár a Steigervald Tanya!

A Steigervald Tanya több mint 40 éve várja látogatóit a nemzetközileg ismert fürdőváros – Gyula – határában, természetvédelmi területté nyilvánított pusztán, a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában. HungaryCarddal 20% kedvezmény a belépőből és a lovas szolgáltatások árából (a vendéglátás és a büfészolgáltatás kivételével).

A Tanyamúzeum rendkívül gazdag gyűjteménye a 20. század fordulóján és első felében élő parasztok életét és termelési kultúráját mutatja be. A múzeum története több mint három évtizede kezdődött, amikor id. Steigervald József elkezdte gyűjteni a régi idők emlékeit. Különlegessége, hogy önkéntes adományokból jött létre. Ma 14 teremben közel 2000 darabból álló, 1979-ben védetté nyilvánított gyűjtemény szemlélteti a régi paraszti világot.


A lovak, az őshonos- és kisállatok, a természetvédelmi terület sajátos növény és állatvilága, valamint a múzeum mellett rendelkezésre álló szabadidős és sportlehetőségek sokszínű programot kínálnak egy élményekben gazdag kiránduláshoz.

OTP Széchenyi Pihenőkártyát és bankkártyát is elfogadunk.

Nyitvatartás: húsvéttól – október 31-ig, minden nap 09.00-16.00 óráig

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!