fbpx
2023-09-04
Archívum

25. Szolnoki Gulyásfesztivál 2023. szeptember 8-án és 9-én a Tiszaligetben!

A Szolnoki Gulyásfesztivál  fő célja a magyar étkezési kultúra minőségének megtartása és gondozása. A gasztronómiai élmények mellett nagy szerepet kap a népzene és népművészet. HungaryCard tulajdonosoknak a kártya felmutatására 2 adag gulyás jár ajándékba!

A fesztiválon főzőversenyt is szerveznek, melyre baráti társaságok, munkahelyi csapatok és hagyományőrző gasztronómiai csapatok jelentkezhetnek, ennek köszönhetően a kulturális értékteremtés mellett közösség kovácsoló szerepe is van. A látogatókat mindemellett koncertek, műsorok, gyermekprogramok, kézművesek és kirakodók várják.

A színpadi programok mellett kézműves kirakodóvásárral is készülnek a szervezők. Már tradíciónak számít, hogy mint egykori katona város, hadi bemutatókkal is várják a vendégeket. Toborzó jelleggel szimulátorok, média busz, aknakereső robot, akadálypálya, kutyás bemutató várja idén is a látogatókat. A főzőverseny mellett pedig megválasztják az év Gulyás Királyát. A fesztiválon a gyerekeket külön vidámpark és játszóház várja. 

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!