fbpx
2023-09-18
Archívum

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban szeptember 23-24-én!

Az Európai Kerti Vasutak Találkozója most új köntösben, immár 17. alkalommal varázsol igazi családi szórakozást a szeptember 23-24-i hétvégén színes programokkal, koncertekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt! HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a belépőjegy árából maximum 2 fő részére!

Színpadi programok:

SZOMBAT

11:00 LIBAVONAT ZENEKAR
13:00 ÁKOM-BÁKOM BÁBCSOPORT: ’Az aranyszóló pintyőke’

VASÁRNAP

11:00 LIBAVONAT ZENEKAR
13:00 ÁKOM-BÁKOM BÁBCSOPORT: ’Az aranyos tarajos kiskakas’

Egyéb programok:

– Hazai és külföldi modellvasút és terepasztalok megtekintése az Orient-csarnokban. Többek között egy 70 méteres terepasztal, mozdonyok és hajtányok is sorakoznak majd.
– Északerdő Zrt. közreműködésében mindkét napon kisvonat szimulátorral, illetve egy kis kerti vasút pályával találkozhatnak az érdeklődők.
 – A Kispöfögők színezőkkel, foglalkoztatókkal, kirakósokkal, ügyességi játékokkal és természetesen mesekönyvekkel készülnek!
 – Szombaton a Közlekedési Múzeum közreműködésében, a ’Dobd fel a bringád!’ elnevezésű program keretében a családok érdekes információkat kaphatnak a kerékpárok szereléséről, működéséről, és játékos alkotás formájában készíthetnek egyedi láthatósági matricát vagy akár kerékpárdíszeket is.
–  Szombaton és vasárnap elérhető Kandó-kiállítás. 10:00-16:00 között kétóránként induló tárlatvezetéssel, Bíró Norbert vasúti muzeológus kalauzolásával.

 – Ninja versenypálya interaktív játszótér és Óriás kalózhajó.
–  Arcfestés, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások.

Ezen a napon üzemelő interaktív programjaink:

 Kerti vasutazás
Utazás mozdonyon
 Fordítókorongozás
 Motoros hajtányozás


további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!