fbpx
2023-09-18
Archívum

Őszi Kürtőskalács Piknik a tihanyi kilátónál – szeptember 22-23-24-én, a Vitéz Kürtős Tihany és a Levander Tihany szervezésében!

Kürtőskalácsozzuk hosszan ősszel is a tihanyi apátsági sétány támfalát! HungaryCarddal 15% kedvezmény a kürtőskalács árából.

A 20 éves jubileumi ünnepségsorozatunk harmadik állomása az Őszi Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál – eseményünk. Idén 2-dik alkalommal szervezünk Kürtőskalács Pikniket, ezúttal a Levander Tihany és a Pisky Bisztró közreműködésével! Így várhatóan készítünk majd levendulás kürtőskalács desszerteket is!


Szeptember 22-24 között tehát egy különleges kürtőskalács piknikre hívunk, ahol csodás panorámával a háttérben kürtőskalácsozhatnak együtt nagyok és kicsik, barátok és szerelmesek, családok és baráti társaságok!

Nincs szívmelengetőbb látvány, amikor kürtőskaláccsal a kézben a Pisky sétány támfalánál lábat lógatva, egymásnak dőlve kürtőskalácsoznak az emberek, miközben az eléjük táruló csodás Balaton kékségének nyugtató szépségében fürdőznek. Vagy az apátság árnyékában, a padon ülve, fűben heverészve teszik ugyanezt – szóljon hát erről a hétvége.


Két kürtőskalács standdal (Ízbombák, Glutén és tejmentes kürtőskalács, KÜRTŐSBON és különböző levendulás kürtőskalács-desszertek) és két nagy terasszal várunk a Halász köz 9-ben!

Jókedv, zene, kürtőskalács és a Levander Tihany különböző mentes és más finomságai, valamint csodálatos kilátás vár az ŐSZI KÜRTŐSKALÁCS PIKNIKEN.

Várunk szeretettel,

Vitéz Kürtős és a Levander Tihany csapata


további információ
Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!
Bővebb információ a kártyáról