fbpx
2023-09-05
Archívum

Többet magunkról – A Grecsó fivérek estje a Várkert Bazárban szeptember 12-én!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 

Ősszel ismét jelentkezik a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója, a Grecsó fivérek előadásában Többet magunkról címmel. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

Időpont:
2023. 09.12
19:00 

Helyszín:
Várkert Bazár, Rendezvényterem (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.)

hirdetés

Kedvezményes jegyár: 2.450 Ft

Az előadás gerincét egyedi Grecsó prózák, friss versek, családi történetek és anekdoták képezik, amelyet az improvizatív jazz zene, a pillanat szülte kortárs balett és Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai varázsolnak színház élménnyé. Az irodalom és a zene dialógusa minden estén egyedi, de a válaszok különös ritmusa, a fény-terek éteri játéka és a művészeti ágak közötti tagolás mégis feszes keretet ad a produkciónak.
Ahogy a testvérek ironikus vetélkedése, a tánc és az irodalom nyelvén előadott fricskák is segítik a nézők azonosulását, hiszen családi tükörhelyzeteket generálnak, ahol a saját identitásuk kerül reflektorfénybe. A többet magunkról őszinte, vallomásos és karakteresen személyes est kihasználva a Grecsó fivérek művészetét és nyitottságát.

ELŐADÓK:

Grecsó Krisztián író, Grecsó Zoltán táncművész

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!
hirdetés