fbpx
2023-10-31
Hírek

Mártózzon meg a miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyító vizében!

A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****. HungaryCarddal 4 alkalommal 30% kedvezmény a felnőtt fürdőbelépőjegy árából 1 főre, az időkorlát nélküli jegytípusra.


Vendégeink több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.

Az meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely, a páratlan szépségű Miskolctapolca Barlangfürdő klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké – nem éri el az 1000 milligramm/litert sem – így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni.

hirdetés


A Barlangfürdő Aquaterápia részlege számos wellness lehetőséget kínál: különböző masszázsok, méregtelenítés, valamint páros vagy egyszemélyes harmónia- és extra csomagajánlatok is megtalálhatók szolgáltatásaink körében.

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról

hirdetés