fbpx
2023-10-24
Archívum

Mesés családi kaland az őszi szünetben a bikali Reneszánsz Élménybirtokon!

Kicsiknek és nagyoknak is izgalmas élményekkel készülünk: őszi kézműves foglalkozásokkal, állatudvarral, Lovagok és Dámák harcával és legújabb mesénk: a Térdszéli Katica is színpadra kerül a nap folyamán. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.

2023. november 2. 11:0017:00

A nap folyamán fedezzétek fel a varázslatos középkori falut, állatudvart, főteret és óvárost. A Szabóműhelyben lehetőségetek nyílik hercegnőnek, királyfinak, udvari bolondnak vagy akár lovagnak öltözni. Készíthettek mézeskalácsot annak, akit a legjobban szerettek. Szurkolhattok a lovagoknak és dámáknak az előadáson, és a nagy sikerű Kurtizánképzésen megtudhatjátok, hogy hány éves a férfi. Ingyenes játékainkkal felfedezhetitek a birtok minden titkos szegletét, és ha időben leadjátok a megfejtéseket, még a nyereménysorsoláson is részt vehettek.

Mindemellett készítsétek kreativításotokat az őszi és hagyományőrző kézműves foglalkozásokhoz. Ha megéheztek térjetek be városi Fogadónkba, és kóstoljátok meg ínycsiklandozó sültjeinket, hideg és forró italainkat.

Induljon a családi kaland!

részletes program

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról