fbpx
2023-10-16
Archívum

Őszi pihenés a szolnoki Garden Hotelben!

A város zöldövezetében, a Tiszaligetben található a Garden Hotel **** Wellness és Konferencia szálloda. Látogasson el hozzánk, hisz akár üzleti úton jár, baráti vagy családi összejövetelt tervez vagy csak pihenésre vágyik, nálunk mindezt nyugodt környezetben teheti meg. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.

A háromszintes épületben 62 elegánsan kialakított szoba kapott helyet. A légkondicionált szobák berendezése a legmodernebb igényeknek is megfelel; a fürdőszoba, a színes TV, a telefon és a minibár mellett az internet (WiFi) hozzáférés is az alapfelszereltséghez tartozik. Szobáink légkondicionáltak, stílusos, modern bútorzattal rendelkeznek, a falakat Séday Éva és Walter Gábor festőművészek képei díszítik. 


Éttermünk a magyaros és a nemzetközi ízeket kedvelő vendégeinknek egyaránt kínál gasztronómiai élvezeteket. Étel- és itallapunk széles választéka a legmagasabb elvárásokat is alátámasztó vendégeink igényeit is kielégíti. Borlapunkról a legkiválóbb magyar pincészetek minőségi borait választhatja.


A szálloda wellness részlegében beltéri úszómedence, élménymedence, pezsgőfürdő, gőzkabin,
finn-, aroma- és infraszauna, valamint fitness teremgondoskodik a testi-lelki feltöltődésről.

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról