fbpx
2023-11-14
Hírek

Aquaworld – az örök nyár szigete!

Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából, illetve korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.) 

A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak. Wellneszélményt kereső, szaunázásást kedvelő vendégeinket változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várjuk Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában.


Májustól októberig  1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.


További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!