fbpx
2023-11-06
Hírek

December 1-én újra kinyit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán!

Élményfürdő modern köntösben – csobbanjon bele egy új világba! HungaryCarddal 4 alkalommal 30% kedvezmény 1 főre az élményfürdőbe szóló felnőtt fürdőbelépőjegy árából, az időkorlát nélküli jegytípusra.

A Bükki Nemzeti Park ölelésében, Miskolctapolcán, a fürdők völgyében várja vendégeit a 2021-ben megnyitott Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, mely különleges nevét öt ellipszis alakú épületéről kapta. Az impozáns csarnokok több mint hétezer négyzetméternyi területen – elhatárolt, ám összefüggő egységet alkotva – az év 365 napján garantálják a felnőttek, a tinik és a kisgyermekek felhőtlen kikapcsolódását.


A négy évszakos szolgáltatásokat nyújtó élményfürdőben 3 – korosztályonként tematikus – fürdőcsarnok, 6 beltéri-, valamint 2 kültéri medence, 3 óriáscsúszda és számtalan további vízi attrakció szolgálja az élménydús fürdőzés minden egyes percét. A futurisztikus, elegáns belső terekkel rendelkező modern létesítményben egy Magyarországon egyedülálló „Virtual Reality” szemüveges szimulációt is kipróbálhatnak vendégeink. A Ramazuri csarnok Deja Vu csúszdája négyféle izgalmas VR élményt tartogat: vízi világ mélyén; maják birodalmában, harcmezőn lehet kalandozni, vagy egy sárkány hátán szemlélni Miskolc nevezetességeit. Érdemes akár mindet kipróbálni!


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

hirdetés

Bővebb információ a kártyáról


hirdetés