fbpx
2023-11-20
Archívum

Ír kocsmamesék – a közkedvelt mesemondó Horti Zoltán és a Firkin zenekar közös előadása a Várkert Bazárban!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 

Időpont:
november 29. szerda 19:00

Helyszín:
Várkert Bazár, Rendezvényterem (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.)

Kedvezményes jegyár: 2.730 FtKacagtató vagy meghökkentő legendák, mesék, történetek keringenek whiskeyk és söröskorsók között gomolygó pipafüstben, miközben a mindenkit magával ragadó és összetéveszthetetlen ír muzsika segít a kedv és lélek röptetésében. A zene és a történetek megállítják az időt a képzelet óceánján, és amíg a közönség a „zöld szigeten” időzik, a valós világ gondjai ködös messzeségbe tűnnek.

A közkedvelt mesemondó Horti Zoltán (Görömbő Kompánia) és a neves zenészek a Firkin zenekarból először egy nyári fesztiválon adták elő „öröm-előadásukat”, egy baráti fesztiválszervező meghívására. A hangulatos műsor híre gyorsan elterjedt, így elkészült egy teljes estés változat is. Így, ha saját projektjeik engedik, örömmel összeülnek – továbbra is – néhány hangulatos Ír Kocsmamesére.
Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!