fbpx
2023-11-27
Archívum

Látogasson ki az Advent Bazilika vásárba!

2023. november 17-én, immár tizenharmadik alkalommal nyitotta meg képzeletbeli kapuit a Szent István Bazilika előtt az Advent Bazilika.

Békés adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és meghitt pillanatai – 2023-ban is meglepetésekkel várja látogatóit a tavaly harmadszorra is Európa legjobb karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika.

Az idei Advent Bazilika különlegessége, hogy idén az Esztergom- Budapesti Főegyházmegye önálló kiállítóhelyet kapott a vásárban, ahol a Szent István Bazilika, az Esztergomi Bazilika és a Mátyás-templom gyönyörű Betlehemei, vallásos ajándéktárgyai és egyedi karácsonyfadíszei színesítik a kínálatot.

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel, november 17-től január 1-ig délelőtt 11 órától a 17-18 számú faháznál.


Amennyiben kilátogatunk a karácsonyi vásárba, érdemes megnézni a Bazilikát belülről is, valamint felmenni a kilátóba és gyönyörködni az elénk táruló panorámában.

HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény jár a teljes árú egyéni felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére. A kedvezmény egyaránt vonatkozik a templomtér, a kilátó, kincstár, illetve a kombinált jegytípusra is.