fbpx
2023-11-29
Hírek

Őserő a Mátra mélyéből – Természetes, magyar gyártmányú kozmetikai termékek az Axibenttől!

Használja ki Ön is a bentonit agyag egyedülálló képességeit és tehermentesítse bőrét, szervezetét! És hogy miért is olvashat erről pont a HungaryCard oldalán? A www.axibent.hu oldalon megrendelt termékek átvételét kérheti irodánkba is (Budapest V. ker. Váci utca 78-80.), így egyúttal akár új HungaryCardjának beszerzésével is összekötheti.

Ismerje meg Ön is az Axibent természetes bentonit agyag alapú szépségápoló termékeit! Valamennyi készítményük alapanyaga a „Kazár-VII. gyógyiszap” minősítésű, több mint 50 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó bentonit agyagpor, mely kedvező fizikai és kémiai tulajdonágainak köszönhetően sokoldalúan használható szépségápolási- és egészségmegőrző termékek összetevőjeként.

Kínálatukban megtalálhatók úgy az agyagos arcpakolások, agyagszappanok, mint a tusfürdők, samponok, masszázs- és sportkrémek. Legyen szó akár arc-, kéz- vagy lábápolási termékről, egyik sem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kőolajszármazékot, mesterséges színezéket vagy pálmaolajat.