fbpx
2023-11-28
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk a Bokorka Vendégház Noszvajon!

Szeretettel várunk a Bokorka Vendégházban, ahol a pihentető környezet, a csend és a kényelem találkozik! Noszvaj varázslatos szegleteiben otthonra lelsz, legyen szó egy romantikus hétvégéről, családi kirándulásról vagy éppen kikapcsolódásról baráti társaságban. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásdíjból.

“Otthonod, távol otthonodtól!”

A házikó 46 m2-es, két kis hálószobával, konyhával összenyitott nappalival, zuhanyzós fürdőszobával, egy kisebb és egy nagyobb terasszal és kerttel. Az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban egy kihúzható kanapéágy található, és a nappali nyitható kanapéja is kényelmes alvást biztosít. A konyha teljesen felszerelt. A környéken számos túraútvonal és látnivaló található, de rossz idő esetén sem kell unatkoznunk: Smart tv, Netflix-el, társasok, olvasnivalók, gyerekeknek rajzeszközök segítenek, hogy kellemesen teljen a napunk.


Látnivalók a környéken:

Noszvaji tanösvények: Forrástúra, Vadon Túra tanösvény, Szerelmesek útja, Meseút, Thummerer pince bortúra, De La Motte kastély, Noszvaji barlanglakások, Millenniumi-kilátó (Cserépfalu), Millenniumi-kilátó (Bogács), Nagyölgy-tetői-kilátó (Szomolya), Szomolyai kaptárkövek, Varróház vadaskert, Szarvaskői vár, Major-tetői kilátó (Szarvaskő)
A közelben lévő fürdőkkel ellátott települések: Bogács, Demjén, Mezőkövesd, Eger, Egerszalók, Eger


további információ