fbpx
2023-11-14
Archívum

Új utakon – Wolf Kati lemezbemutató koncert a Várkert Bazárban november 26-án!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 

Időpont:
november 26. vasárnap  19:00

Helyszín:
Várkert Bazár, Öntőház udvar
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6.

Kedvezményes jegyár: 3.850 Ft 


Wolf Kati több mint húsz éve a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb énekesnője, hallhattuk pop- és komolyzenei produkciókban, dalait az örök slágerek között tartják számon. A Szerelem miért múlsz? című slágerrel berobbant énekesnő munkásságát itthon és nemzetközileg is szakmai díjakkal ismerték el, számára a szakmai minőségben nincs kompromisszum. 

Legújabb, Új utakon című lemezén nyolc vadonatúj dal és két feldolgozás hangzik el, minden dal személyes kötődés alapján került fel a lemezre. Wolf Kati maga is hisz a megújulásban, megtapasztalta, hogy hogyan változik, mint nő, anya, előadó és szerző, és hogyan állítja az élet új helyzetek elé, amiben számos fejlődés, bölcsesség, elengedés, öröm és bánat is megfér.

Az Új utakon című lemez dalait számos más Wolf Kati slágerrel együtt ezen az estén a Várkert Bazár közönsége hallhatja először. A lemezbemutató koncert különleges látványvilággal, nagyzenekari hangzással, meglepetésekkel teli élményt nyújt minden korosztály számára.


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!