fbpx
2024-01-01
Archívum

46. Utazás Kiállítás február 22-25. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Idén 46. alkalommal nyílik meg az Utazás Kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye. HungaryCarddal – a szakmai nap kivételével –  4 alkalommal 1 főre válthatnak belépőjegyet  50% kedvezménnyel.

46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Hungexpo Budapest
Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt

2024. február 22-25.

Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít, erre utal a kiállítás új neve is.

Az Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt programkínálatának összeállításakor is törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja a számára legrelevánsabb információt, ezért egy helyen és egy időben mutatkoznak be a hazai és külföldi desztinációk, valamint a Budapest Boat Show és a Karaván Szalon változatos járműparkja mellett az egyre népszerűbb közlekedési eszközök és az utazási módok széles választéka is. A kiállítás kiemelt témája az aktív és kalandturizmus lesz.

Az Egészségturizmus Konferencia keretében előadást tartanak a biztonságos utazásról és az egészségturizmusban megjelenő hazai és nemzetközi trendekről, amelyeknek kiemelt szerepe van a turizmusban. A kiállítók és a színes programok mellett az Afrika Expo és Vásár, a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon és a Járatlan Utakon Fesztivál ismét kísérő programjai lesznek az Utazás Kiállításnak.

Külföldi díszvendég: Bulgária


Festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek – ez mind Bulgária!

Belföldi díszvendég: Gyula


Gyula – egy varázslatos hely, amelyet látnia kell!

Gyula, ez a Körös-völgyi kedves kisváros, az év bármely időszakában élmények sokaságát kínálja a vendégek számára. A városnak különleges a hangulata: nyugalmat árasztó és szemet gyönyörködtető. 

további információ