fbpx
2024-01-16
Hírek

Sugár Bowling & Pub – élmények kicsiknek és nagyoknak!

A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.


A szolgáltatások tekintetében rendkívül sokoldalú. Az étteremben eklektikus, magasabb igényeket is kielégítő a kínálat, az étlap ötvözi magában a hagyományos szakmai értékeket képviselő mentalitást és az újító, modernebb irányzatokra nyitott kreatív gondolkodást egyaránt. A koktélbárban a kevert italok világának legnépszerűbb, illetve az élményt felejthetetlenné tevő, gondosan kiválasztott receptúrák közül szemezgethetünk.
A Sugár Bowling & Pub rendkívül nagy hangsúlyt fektet a magyar borkultúra alaposabb megismerésére, a borkínálat hazánk számos elismert regionális bormanufaktúrájának, az étterem gasztro kínálatával teljes összhangban lévő választékát kínálja.


további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról