fbpx
2024-02-12
Archívum

Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ Kiállításon!

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Show-val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban! HungaryCard tulajdonosoknak  50% kedvezmény a belépőjegy árából (4.700 Ft helyett 2.350 Ft) a szakmai nap (február 22.) kivételével.

A megújult Utazás + Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B találkozókon.


A kiállítás szakmai jellegének erősítése mellett a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a közel 40 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.
Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség, a kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat. A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

Vásárolja meg belépőjegyét és fedezze fel velünk az utazás élményét a HUNGEXPO A pavilonjában!