fbpx
2024-03-16
Archívum

Elindult a márciusi lakásbiztosítási kampány!

Márciusban Ön is válthat igényeinek jobban megfelelő, korszerűbb, vagy akár olcsóbb lakásbiztosításra!

Ettől az évtől kezdődően márnem csak a biztosítási évfordulót megelőzően mondhatjuk le díjmentesen meglévőlakásbiztosításunkat, hanem a lakásbiztosítási kampány ideje alatt is, márciuselsejétől a hónap végéig.

 

Az esetleges kedvezőbbdíjakon túl arra is érdemes figyelmet fordítania, hogy jelenlegi biztosításiszerződése fedezetet nyújt-e minden olyan káreseményre, amelynek bekövetkezéseérzékenyen érintené Önt és ingatlanját. A fedezet mértékét illetően is hasznosidőről időre frissíteni a biztosítást, ugyanis nem biztos, hogy az évekkelezelőtti árak alapján megállapított összegek még ma is megfelelő mértékbenfedezetet nyújtanak az esetlegesen bekövetkező károkra.

 

A biztosítók olyan MinősítettFogyasztóbarát Otthonbiztosításokkal készültek a kampányra, amelyek megfelelneka Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát követelményrendszerének. A KÖBEképviseleti irodájaként ajánljuk figyelmükbe a KÖBE Minősített FogyasztóbarátOtthonbiztosításán kívül a további módozatokat is.

 

A KöBE mindig is törekedettarra, hogy az ügyfelei számára többet nyújtson pusztán biztosításiszolgáltatásoknál. A Többmint lakásbiztosítás aloldalon olyan tanácsokat és praktikus tippekettalál, amelyek segítenek megvédeni az otthonát a különböző veszélyforrásokkalszemben – a falakon belül és kívül egyaránt.  Emellett a látványos, tömörvideók kiemelt figyelmet szentelnek az egész család otthoni biztonságánakmegóvására.

 

A KöBE lakásbiztosításitermékeiről hasznos információkat ide kattintva talál.