fbpx
2024-03-26
Hírek

Élje át a fürdőzés legújabb dimenzióját a Makói Hagymatikumban!

Új, izgalmas, négy évszakos csúszdapark,  Atlantisz világa és napozó terasz várja Önt Makón. Látogasson el hozzánk és csobbanjon az élményekbe! HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a felnőtt és nyugdíjas/diák/gyermek napijegyek árából maximum 2 fő részére!

A Makovecz Imre által tervezett, lenyűgöző Atlantisz világ szoborcsoportja fényjátékokkal és három különböző tematikájú filmmel kápráztatja el a látogatókat, így idézve a mitikus Atlantisz világát.

Az új épület, mely 2462 négyzetméteren terül el, többek között két lenyűgöző élménymedencét, új recepciót és egy négyévszakos vendégfogadó teret kínál, nem beszélve a részben fedett gyógyvizes medencéről vízi bárral, amely garantáltan mindenki kedvence lesz.

A teljes zöldfelület felújítása, a pihenőkert sétánnyal, a VR szemüveges élmények, valamint a sportolási lehetőségek, mint a strandröplabda pálya és a lábtengó, még több okot adnak a látogatásra. A Zsolnay gyógyvizes ivókút, a gyógyvíz minősítésű termálkút és a hidegvizes kút mind-mind hozzájárulnak egészségének megőrzéséhez.


további információ