fbpx
2024-03-18
Hírek

Repülés, élmény, időutazás, történelem az Aeropark Repülőmúzeumban!

A kiállításon megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 70 évének szinte teljes fejlődéstörténete, sőt még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér látogatóközponti funkciói egy helyen. Három legendás korszak a magyar polgári repülés évtizedeiből a múzeumban, ahol megtapasztalhatod, hogy milyen volt, amikor még belföldi járatok kötötték össze a magyar nagyvárosokat, de ha szeretnél, egy korabeli repülőgéppel fel is tudsz szállni a történelmi 1-es termináltól indulva. Mesélő pilóták, fedélzeti mérnökök, műszaki szakemberek és légi-utaskísérők várnak rád nap mint nap az Aeroparkban kiállított történelmi gépek fedélzetén.

Ismerd meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret úgy, ahogy utasként nem láthatod. Tarts velünk akár nappali, akár éjszakai reptérlátogatásra, Malév Ikarus autóbuszokkal viszünk be a légikikötő kulisszái mögé!  Kóstolj bele a repülőgépvezetésbe az Aeropark szimulátoraiban: a repülőmúzeum Airbus A320neo szimulátorában te leszel a kapitány. A Mi-2-es szimulátorunkban pedig kipróbálhatod a helikoptervezetést. Ajándékboltunkban repülőgépmodellek, könyvek, játékok, kiegészítők közül válogathatsz.