fbpx
2024-03-05
Hírek

Új kedvezményadó partnerünk a Szeleta Park Látogatóközpont!

A miskolci Szeleta Park Látogatóközpont, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság legújabb bemutatóhelye, négy évszakos kaland az egész családnak. HungaryCarddal a kiállításra szóló teljes árú belépőjegy 2.000 Ft helyett 1.800 Ft/fő, a kedvezményes árú belépőjegy 1.500 Ft helyett 1.300 Ft/fő maximum 2 fő részére.

A Szeleta Park „A bükki barlangok évezredes titkai – Az ősember természete” című kiállításán megismerheti a Bükk természeti kincseit, különleges földtörténetét, egyedi vízrajzát és barlangrendszerét, a kaptárköveket, a hegység jellemző növény- és állatvilágát, valamint a világhírű Szeleta-kultúrát, a magyar ősemberkutatás bölcsőjének helyszíni eredményeit.


Az épületben lévő 5-12 éves korosztálynak készült Kőköri Karsz Kaland beltéri játszóházban a gyerekek leereszkedhetnek a „Töbör gödörbe”, többszintes alagútrendszerben kalandozhatnak, miközben megfigyelhetik a Bükk hegység élővilágát. Felfedezéseik közben találkozhatnak a kardfogú tigrissel, de kipróbálhatják a régészkedést is. A szabadban Bikkmakk, valamint Pókfonal játszótér várja a kicsiket.

A Szeleta Park bisztrójában italok, meleg ételek és sütemények várják a látogatókat, az ajándékbolt pedig tematikus termékekkel csábítja vásárlásra az érdeklődőket. 

további információ