fbpx
2024-04-08
Hírek

Gyógyulás és feltöltődés a Cserkeszőlői Strandfürdőben!

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő a gyógyulni pihenni vágyó vendégeknek és a gyermekes családoknak egyaránt kellemes  kikapcsolódás! HungaryCarddal 50% kedvezmény  a felnőtt napijegy árából!

A strandfürdő  kb. 5 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

Európában egyedül csak nálunk található kétpályás ponyvacsúszda, mely  ráadásul még a leghosszabb is a kontinensen. S gondolatban elhagyva az  „öreg kontinenst”, néhány lépéssel arrébb, a hullám medencében, mintha a Csendes-óceán hullámai ringatnának. Élménymedencénk nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen csúszdákkal összeépített vízi-vár, buzgárok, gejzírek, nyak- és hátdögönyözők és egy rendszeres időközönként kiboruló és a vendégek nyakába több köbméter vizet zúdító dézsa teszi felejthetetlenné a fürdőzést. Kisgyermekes családoknak ideális a hely, mert a vízmélység itt befelé haladva fokozatosan növekszik és a gyermekmedencével ellentétben a szülők együtt fürödhetnek csemetéikkel.


Aki pedig megunta a vízi élményeket, figyelmébe ajánljuk homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci (igény esetén strandröplabda, strandkézilabda) pályánkat.
Kicsik és nagyok egyaránt nagy kedvvel hódolnak a mini golfnak. Élvezettel veszik kezükbe az ütőt, majd le sem akarják tenni, újra és újra nekiállnak az akadályok meghódításának.
Az egész strandfürdőt gondozott, zöld pázsit takarja, virágzó növények pompája közt, árnyékot adó fák alatt pihenhetnek a hozzánk látogató vendégek.

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról