fbpx
2024-05-21
Archívum

Gyereknap a Hatvani Vadasparkban május 25-én!

Szeretettel várja a kicsiket és nagyokat a Hatvani Vadaspark 2024.05.25-én 10:00 és 19:00 között a gyermeknapi rendezvényére. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 fő részére.

A program reggel 10:00-tól este 19:00-ig tart a Hatvani Vadasparkban, így bőven lesz idő mindenféle izgalmas tevékenységre. 

A rendezvény kulturális programját a No Comment hiphop tánciskola színesíti, akik 14:00-kor lépnek fel. Az előadásuk garantáltan magával ragadó lesz.

Mire számíthattok? A gyerekeknek lehetőségük lesz saját névre szóló virágokat ültetni közvetlenül a bejáratnál, ami nemcsak szórakoztató, de tanulságos is lehet. De ez még csak a kezdet! A nap folyamán kipróbálható lesz a csillámtetoválás, az ugrálóvár, állati totó, különböző színezők és ügyességi játékok, sőt, még állatsimogatás is várja a kicsiket. 

Lesz lehetőség mézek és lekvárok, valamint hotdog és vattacukor vásárlására is, hogy a nap minden pillanata édes legyen.

A jegyárak a Vadaspark megszokott belépődíjai szerint alakulnak, tehát mindenki hozzáférhető áron élvezheti ezt a csodás napot.

további információ