fbpx
2024-05-13
Archívum

Napfonat koncert a Várkert Bazárban május 24-én!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a program teljes árú jegy árából online jegyvásárlás esetén.  A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. (A kedvezmény a VIP panoráma jegyekre nem érvényes.)

Időpont:
2024. 05. 24. 20:00

Helyszín:
Várkert Bazár, Öntőház udvar 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.


Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a Napfonat adja. Öt szabad hang összefonódása, ami együtt valami többet alkot, polifonikus egységük néha kórusra emlékeztető erővel szól, máskor egy-egy lágy egyéni hang kerül középpontba, ötük harmóniáját pedig elemi ritmus kíséri majd. 

A Napfonat 2024. május 24-én egy nagyszabású koncert keretében adja elő a második „Harmatcseppben él a világ bennem” című nagylemezének anyagát, amely 2023-ban a World Music Charts Europe világzenei toplistáján 11. helyezést ért el. Ez alkalommal számos vendégművész is fellép majd ebben, a kifejezetten a Várkert Bazár különleges helyszínére összeállított produkcióban.

Közreműködnek:

Szalay Heni
Szarka Anita
Tóth Eszter
Tóth Orsi
Volkova Krisztina

Vendégek:

Lakatos Mónika
Ölvedi Gábor
Lantos Zoltán

további információ