fbpx
2024-05-22
Archívum

Válogasson a júniusi programkínálatból és látogasson el a Városmajori Szabadtéri Színpadra!

HungaryCarddal 40% kedvezmény maximum 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. (1122 Bp., Városmajor HRSZ 6835/17, minden nap 17 – 20 óra között.)

A Városmajori Szabadtéri Színpad csaknem teljes műsora elérhető, így számos esemény közül válogatva találhatja meg mindenki a számára legizgalmasabb programokat!

Ízelítő a júniusi kínálatból:

BABAHÁZ (NÓRA)
2024. június 11. 19:00 

Mit vár el a társadalom egy nőtől és mit bocsájt meg egy férfinak? Inkább nők és férfiak vagyunk, vagy elsősorban emberek és egyenlők? Ibsen Nórája a Miskolci Nemzeti Színházból érkezik a városmajori világot jelentő deszkákra, Béres Attila rendezésében.


CARMEN+
2024. június 15. 20:00 

A Szegedi Kortárs Balett két táncelőadást hoz el a Városmajori Szabadtéri Színpadra: a Vadak produkcióban a táncosok attraktív tánca és a zenekar ritmikus játéka izzó feszültséget teremt, a Carmen előadásban pedig a címszereplő nőiségével, érzékiségével sikerrel harcol a férfiak fölényével szemben, mindaddig, míg egyszer a szívét is át nem engedi.


MENTS MEG, SZERELEM!
2024. június 26. 19:00 

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogatták össze.


további előadások