fbpx
2024-06-11
Archívum

Fedezze fel a Napforduló varázslatát a Vigadóban, egy különleges épülettörténeti séta során június 21-én!

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra! HungaryCarddal 20% kedvezmény a jegy árából 2 fő részére. A kedvezmény online jegyvásárlásnál a  HUNGARYCARD20  kuponkód használatával érvényesíthető.

Időpont: 2024.06.21. 20:00

Lépjen be a varázslat világába és fedezze fel a Pesti Vigadót egy különleges Napfordulós séta során! Ezen az éjszakán a múlt és a jelen összeolvad, és a Tündérpalota falai életre kelnek, elmesélve a történeteiket a kíváncsi látogatóknak. Az álmok és a valóság határai elmosódnak, és így Ön is részese lehet a varázslatos tündérmesék világának, ahol a bátorság, a kaland és a szeretet mindennapos! Ismerje meg Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos történetét, mely minden korosztály számára elhozza a klasszikus magyar mesék varázs világát.

Tapasztalt idegenvezetőnk mesél az épület rejtélyes történetéről és az évszázadok alatt itt megfordulók életéről. Élvezze a város és az épület különleges éjszakai hangulatát, ahogy a történelmi épületek kivilágítva állnak az égbolt alatt, és így, mint a mesékben végül a fény mégiscsak legyőzi a sötétséget!