fbpx
2024-06-04
Archívum

Holi – A színek fesztiválja Krisna-völgyben június 22-én!

Élj át egy felejthetetlenül kalandos napot Krisna-völgyben, melyen a boldogság és az egymás iránt érzett szeretet színes porrá válik és mindent beborít! HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából.

Miért különleges ez az ünnep? Itt nem csupán boldog és önfeledt élményzuhatag vár rád, hanem lehetőség nyílik arra is, hogy hallj a festékszórás ősi, tradicionális hagyományáról és eredetéről, és megismerd, mire emlékezünk a Holi ünnepen, mit jelképez a festékpor, és milyen életre szóló áldást kaphatsz, ha színporos leszel. Mit jelenthet vajon az, ha te szórod valaki másra a festéket? Minden kérdésre választ kaphatsz, ha velünk tartasz ezen a tradicionális color partyn!

Légy részese ennek a semmihez sem fogható, egyedi kulturális ünnepnek, ahol a színek nemcsak a ruhádon, a bőrödön jelennek majd meg, hanem a szíved is csupa vidám színnel, történettel és élménnyel lesz gazdagabb. Kapcsolódj be egy évezredes hagyományba, hozd magaddal szeretteidet és barátaidat, és merüljetek el együtt a fesztivál örömteli pillanataiban!

Gyere el a Holira – a Színek Fesztiváljára, és élvezzük együtt a színek varázslatos játékát!

további információ