fbpx
2024-06-21
Hírek

Hűsölés és feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben

Az egész évben látogatható Pápai Várkertfürdő egyaránt kellemes időtöltést kínál a kisgyermekes családoknak, a szórakoztató elfoglaltságért érkező fiataloknak, a pihenésre, ellazulásra vágyóknak és a gyógyulást keresőknek. HungaryCard tulajdonosoknak 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.


Magyarország egyik legszebb barokk városa, Pápa fürdője pihenést, kikapcsolódást és gyógyulást kínál minden korosztálynak egész éven át. A fürdő3500 m2 vízfelülettel, 18 medencével, 7 óriáscsúszdával rendelkezik és fitness, wellness és gyógyászati szolgáltatásokat is kínál.

A termálfürdő gyógyvizes ülőmedencéje a reumatikus panaszoktól szenvedők számára nyújt enyhülést, az élménymedence masszázselemeivel kínál felüdülést, a kétszintes kiúszó medence pedig télen is várja a szabadtéri fürdőzés szerelmeseit. Az aktív korosztály kedvence a beltéri óriáscsúszda, a legkisebbeknek pedig gyermekpancsoló biztosít önfeledt fürdőzési lehetőséget.

A fürdő új wellness központja, a Bambusz SPA, exkluzív környezetben fogadja a vendégeket. Szolgáltatásai közé tartoznak a finn, fényterápiás, infra szauna és gőzkabin pezsgőkádakkal, merülő medencével, masszázs- és testkezelések, fürdők és pakolások, szolárium, valamint egy- és kétszemélyes szépségprogramok is. A Várkertfürdőben fallabdapálya, étterem, szépségszalon is található.