fbpx
2024-06-21
Archívum

Levendulás nyári finomságok a Major Cukrászdában!

Ismerd meg két egyedülálló desszertünket és egy hűsítő fagylaltunkat, amelyek mind a levendula varázslatos ízével gazdagodtak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Provance desszert

A Provance desszert a csokoládé és levendula elegáns találkozása! Gazdag browni alap levendulás créme brulée, melyet málnás étcsokis mousse koronáz meg. Egy falat, és máris úgy érzi magát, mintha egy Dél-Franciaországi levendulamezőn sétálna.

Levendula desszert 

A Levendula desszert a kajszibarack és a levendula könnyed találkozása! A puha, levendulás piskóta alapot finom fehér csokis ropogós praliné réteg követi, aminek a textúrája és íze garantáltan lenyűgöző. Középen friss kajszibarack betéttel, a torta tetejét pedig egy krémes, fehér csokoládés levendula mousse koronázza meg. Minden falat egy igazi ízélményt kínál.

Levendulás Limonádé Fagylalt 

A Levendulás limonádé fagylalt frissítő nyári kényeztetés! Ebben a fagylaltban a citrusos limonádé frissessége és a levendula virágos aromája találkozik egy krémes, hűsítő elegyben. Egy gombócnyi fagylalt elegendő ahhoz, hogy frissítő élményben legyen részed.

további információ