fbpx
day : 08/07/2024 6 találat

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.

A patikus háza – Vezetett bejárás a De la Motte-Beer-palotában!

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a budai Várnegyedben, a Dísz téren található. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.

Hűsítő hullámzás a Palatinus Strandon!

A margitszigeti Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő volt Budapesten az első fürdő, amely a szabadban való strandolást lehetővé tette. Az 1919 óta üzemelő, de véglegesen 1921-ben megnyitott strand három medencével és egy dunai úgynevezett kosaras uszodával rendelkezett. A nagymedence több mint 5000 m2-es vízfelületével Európa legnagyobb strandmedencéje volt. HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 

Romantikus kirándulás a Siroki várhoz!

Fedezze fel a siroki Vár-hegy belsejébe vájt és tetejére épített középkori erődítmény minden zegzugát! HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából.

Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! HungaryCarddal 10% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 

Kutyawellness Zuglóban!

Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.500 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.