fbpx
day : 15/07/2024 4 találat

Pierre Choderlos de Laclos: Veszedelmes viszonyok – színházi játék Mozart műveivel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

HungaryCarddal 2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba július 20-án!

A festői szépségű Dunakanyarba közlekedő, gőzmozdony vontatású nosztalgia vonaton a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a nosztalgia vonatok fapados kocsiosztályra szóló menetjegyének árából maximum 2 fő részére.

33. Művészetek Völgye Fesztivál 2024. július 19-28-ig!

A Művészetek Völgye minden eddiginél színesebb és több programmal várja a fesztiválozókat. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére.


Nyári programok a Tisza-tavon, hogy valóban élmény legyen a pihenés!

Az Élményfalu - a Tisza-tó Kalandközpontja a mozgás és a természet szerelmeseinek kedvenc pihenőhelye, vízparttal, sok aktivitással, élménnyel és a természet csendjével. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából a kártyatulajdonos és társasága részére.