fbpx
day : 30/07/2024 4 találat

Monostori Erőd – történelmi időutazás Komáromban!

A komáromi erődrendszer Közép-Európa legnagyobb erődrendszere, mely magába foglalja a Csillagerődöt, a koppánymonostori homokhegyen a Monostori Erődöt és a Nagyigmánd felé vezető út mellett az Igmándi Erődöt. Kedvezmény maximum 2 felnőtt vagy egy család számára a Monostori Erőd belépőjegyének, valamint a kombinált jegy árából.

Magyarország egyetlen működő hajómalma Ráckevén!

Ráckevén, a Duna hullámain ring az egyetlen ma is működő magyarországi hajómalom. Az elsüllyedt eredeti hajómalom teljes rekonstruálása eredményeként 2010 óta látogatható a családi programként is kitűnő múzeum. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából, valamint 1kg liszt ajándékba.

Egri Érseki Palota Turisztikai és Látogatóközpont

Az impozáns, barokk stílusban készült Egri Érseki Palota Kulturális, Turisztikai és Látogatóközpont 2016. februárjában nyitotta meg kapuit a kedves látogatók előtt, ahol különleges, egyházművészeti kiállítás látható. HungaryCarddal kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.

Egerszalóki Barlanglakások és Sáfránykert!

Járják be a felújított Barlanglakásokat, nézzenek be, ismerjék fel a régi bútorokat, szerszámokat, vegyenek rész a 3D mozi segítségével egy időutazáson! 20% kedvezmény maximum  2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából.