fbpx
2024-07-09
Hírek

Kerékgyártó István: Skorpió – tragikomédia a Városmajori Szabadtéri Színpadon július 17-én!

Kerékgyártó István új drámája, a Skorpió, látlelet jelünkről és közelmúltunkról. HungaryCarddal 40% kedvezmény maximum 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. (1122 Bp., Városmajor HRSZ 6835/17, minden nap 17 – 20 óra között.)

A 2000 és 2025 között játszódó családtörténeten, egy nagyvállalkozó és fiai sorsának prizmáján át érthetjük meg a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet. Király Ferenc és fiainak sorsa egyszerre idézi a nagy klasszikusokat és a kortárs popkultúrát: valahol a Lear király, a Keresztapa és az Utódlás háromszögében helyezhető el.


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló darab Máté Gábor rendezésében kerül a Városmajor színpadára. Az Orlai Produkciós Iroda repertoárja alapvetően a kortárs művekre épül. A Skorpió a közélet iránt érdeklődő, a színházban a társadalmi kérdések boncolgatását és a szarkasztikus humort kedvelő nézők számára ajánlott.

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!