fbpx
2024-07-16
Archívum

Krisna-völgyi Búcsú Somogyvámoson július 26-28-ig !

Népi mesterségek, finom fogások, fergeteges ökobuli – ez vár ránk idén a Krisna-völgyi Búcsúban. Kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén. A kedvezmény a Krisna-völgyi Búcsú belépőjegyekre is igénybe vehető.

Július 26-án beköszönt az év legnagyszerűbb eseménye a Búcsú, melynek a hagyományunk szerint idén is Krisna-völgy ad otthont A Búcsún HÁROM NAPON ÁT várjuk  a látogatókat,  és így Téged is!  Gyertek és lépjetek be a Krisna-völgy csodálatos, pezsgő világába! 

Szeretettel várunk számtalan kiállítóval, ökrös szekeres túralehetőséggel, spirituális tanösvénnyel, gasztronómiai attrakciókkal, szakvezetésekkel a tehenészetben és bio kertészetben, Holi partival, íjászattal, kisvasúttal, hennázással, gyerekprogramokkal és lenyűgöző színpadi produkciókkal, Kirtan Festtel A Búcsú garantáltan a nyár legszínesebb családi fesztiválja lesz, amelyre mindenképpen érdemes kilátogatni.  

De ez még nem minden! Újra megrendezésre kerül  a hagyományos védikus esküvő is, ahol lélekemelő mantrákkal vezetett tűzáldozati szertartás áldásait mindenkinek felajánljuk, aki ott lesz! Az esküvő minden pillanatáról élő tudósítás lesz, mi miért történik.  Ráadásul a régi időket visszahívó vívmányába az ökrök által hajtott járgányházba is betekintést nyerhetsz, ami lenyűgöző műszaki egyediséggel éleszti újra az ökör erő hasznosítását a mezőgazdasági gépek működtetésével. 

Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Hagyd hátra bátran a Balatont, és légy részese velünk a nyár legjobb kulturális fesztiválján, a Krisna-völgyi Búcsún! 

további információ