fbpx
2024-08-06
Archívum

Párizsi éjszaka-zenés-táncos utazás Offenbach zenéjére 08.17-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok! HungaryCarddal 2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

PÁRIZSI ÉJSZAKA

Zenés-táncos utazás

Offenbach zenéjére

2024. augusztus 17. szombat 20:00 (esőnap: augusztus 18.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad


A Margitszigeti Színház egy különleges találkozásra hívja közönségét, hogy együtt éljék át a legendás párizsi éjszaka örömeit egy könnyű és talán soha vissza nem térő éjszakán. Párizs éjjel, Offenbach muzsikája és a tavalyi nagy sikerű Tango with the stars produkció jól ismert sztár táncosai. Leginkább így jellemezhetnénk ezt a vadonatúj produkciót, melyben megelevenedik a francia táncos mulatók, orfeumok, csábítóan érzéki világa. A zenét pedig a mulatók örök mágusa, Jacques Offenbach fergeteges zenéi szolgáltatják.
Párizs a ledér hölgyek, a szoknyavadász fiatalemberek, a mulatók, a kánkán és a szerelem fővárosa. Augusztus 17-én életre kel minden vágy, dallam és mozdulat a Párizsi éj című produkcióban. A varázslatos éjszaka buja találkozások lehetőségét kínálja, kokottok, csillogó szemű urak és a hangulatos kávézók világában.