fbpx

Kártyarendelés: Üzletpolitika

Vásárlással kapcsolatos információk

A Hotelinfo termékeit megrendelheti on-line webáruházunkban, de előtte kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy minden fontos információ birtokában, gördülékenyen rendelhesse meg a kívánt termékeket, és minél hamarabb élvezhesse a kedvezményeket.

Az internetről érkező megrendeléseket a Hotelinfo Kft. felár nélkül teljesíti, csak az esetleges kiszállítási vagy postaköltség terheli plusz díjjal a vásárlót.

A vásárláshoz célszerű bejelentkezni, ha még nem regisztrált oldalunkon, ide kattintva megteheti!

Valamennyi ár tartalmazza a 27%-os ÁFÁ-t.

Az Ön tetszés szerint összeállított termékcsomagját mindenképpen egyben küldjük el (levélként vagy csomagban), így bármilyen rendelés esetén Önnek csak egyszeres szállítási költséget kell fizetnie (ezt az űrlap a rendeléskor pontosan közli Önnel).

Mind a termékről, mind pedig a szállítási költségről az Ön által kért címre számlát állítunk ki, melyet e-mailben juttatunk el Önnek.

A kiszállítással leadott megrendelések kézbesítése a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásaival zajlik, ajánlott levélküldeményként vagy postacsomagként. A Posta kézbesítéséért semmiféle felelősséget nem vállalunk, az esetleges sikertelen kézbesítés díját visszafizetni nem áll módunkban. Kérjük, vegye figyelembe rendelés során, hogy postázást kizárólag Magyarország területén áll módunkban teljesíteni!

Az előre kifizetett termékek személyes átvételére a Hotelinfo Kft. irodájában biztosítunk lehetőséget, a 1056 Budapest, Váci utca 78-80. címen, keddtől péntekig:  K 12.00 – 18.00, Sze 9.00 – 15.00, Cs 12.00 – 18.00, P 11:00 – 17:00 időszakban. Ebben az esetben szállítási díj nem terheli a vásárlót.

A Vásárló tévedéséből származó megrendelés érvénytelenítése (sztornózása) csak a megrendelés feldolgozásával illetve teljesítésével járó, az eladót terhelő, vissza nem térülő járulékos költségek levonásával (postaköltség, banki költség, stb) lehetséges.

A vételárat csak a kiállított számla és a termék(ek) sértetlen, használatlan, hiánytalan állapotában történő visszaszolgáltatása esetén tudunk visszafizetni a fenti költségek levonásával, 15 munkanapon belül. A számla és a termék(ek) visszajuttatásának költsége a Vásárlót terheli. A visszafizetés módja minden esetben banki átutalás.

A vásárlás során létrejövő szerződésről

  Az Ön által vásárolt termékek eladója a Hotelinfo Kft. :

 • Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.
 • Képviselő: Gál Gábor
 • Adószám: 10596010-2-41
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-078131
 • Regisztráló hatóság: BL. Bp. Főv. V. ker Önkormányzat
 • Engedélyszám: 1191/B/2017
 • Cégbíróság: Fővárosi Bíróság
 • Bankszámlaszám: MBH Bank 10300002 – 13512471 – 00014906
 • Telefonszám: +36-1/266-3741
 • E-mail: info@hotelinfo.hu

A vásárlás során létrejövő szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A weboldalon eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.

Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék a cégünk segítségét.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár.

A szerződés, rendelési folyamat

Megrendelő megrendelése elküldésével a Hotelinfo Kft. vásárlójává válik. A megrendelés írásbeli visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

A rendelési folyamat első lépése hogy a terméklistában megadjuk a kívánt termékek darabszámát és a kis kosár ikonra kattintunk. Ezután a kosárban kiválasztjuk az átvételi és a fizetési módot. A bankkártyás fizetés esetén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

Amennyiben kedvezményre jogosító kuponkóddal rendelkezik, azt a “Kuponkód” mezőbe kell beírnia. Ezt követően az “Érvényesít” gombra kattintva érvényesítheti a kuponkód nyújtotta árkedvezményt. Egy adott kuponkód akár több rendelés alkalmával is felhasználható a kuponkód meghirdetett érvényességi idején belül, tetszőleges számú termék rendelésére. Amennyiben a kuponkódot tartalmazó hirdetés másként nem rendelkezik, a kuponkód a hirdetésben szereplő évfolyamú kiadványok megvásárlása esetén biztosít árkedvezményt, annak érvényességi idején belül. A kuponkód nyújtotta kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók. A “rendelés feladása” gombra kattitnva egy űrlapon meg kell adni a rendeléshez szükséges egyéb adatokat. A kitöltést követően a “Tovább” gombra megjelenik egy összefoglaló táblázat a rendelés adatairól. Ha hiba történt a kitöltés során javíthatók az adatok a megfelelő nyomógombok segítségével. Ha minden adat rendben, a “rendelés feladása” gomb segítségével adható fel a rendelés. Amennyiben bankkártyás fizetést választottunk, megjelenik a bank titkosított felülete, ahol megadhatjuk kártyaadatainkat és indíthatjuk a pénzügyi tranzakciót. Ennek eredményéről megbizonyosodva, visszatérhetünk a hungarycard.hu weboldalra.

A sikeres rendelésekről a rendszer igazoló e-mailt küld.

Adatvédelem

A birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek. A megrendelést számítógépes rendszerünk rögzíti, arról azonnali visszaigazolást küld.

A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar. A fentiek szerint megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, azt a Hotelinfo Kft. iktatja, így az a későbbiekben is hozzáférhető lesz.

Az adatok kezelésekor a hatályos magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény) megfelelően járunk el.

Szavatosság, garancia

A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. A Hotelinfo Kft. szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.

A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás az Hotelinfo Kft. kötelezettsége.

Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, az Hotelinfo Kft. mentesül a szavatossági felelősség alól.

Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az az Hotelinfo Kft. számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.

Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha az Hotelinfo Kft. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.

Jogérvényesítés

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta-e.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.

A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. Az Hotelinfo Kft. a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi kifogásról. Az Hotelinfo Kft. a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.

A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.

Az elállás joga

A Megrendelő a 45/2014 (II.26) Korm. rendelet 20. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az Hotelinfo Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.

Az Hotelinfo Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.

A 45/2014 (II.26) Korm. rendelet 20. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)

Amennyiben a 14 munkanapon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.

Szerzői jogok és hivatkozások

Az Hotelinfo Kft. weblapján található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, Cégünkre vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában az Hotelinfo Kft. tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Egyéb feltételek

Az weboldalunkon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az Hotelinfo Kft-t nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a weboldal akadálytalan működését és a vásárlást.

Az Hotelinfo Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Hotelinfo Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.