2019-03-20
Hírek

SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Februárban megnyitotta kapuit Budapest határában Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a helyszínen megvásárolt belépőjegy árából!

A budakalászi Auchan területén különleges trambulin- és élménypark várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. „Ugye neked sem ismeretlen az a probléma, hogy hova vidd a gyerekeidet, főleg ha a család minden tagját szeretnéd aktív kikapcsolódásra bírni és nem szeretnél azon gondolkozni, hogy a csúszdaparkhoz hideg van meg sok cucc kell, ugrálóvárba pedig nem viheted a kamaszodat? Mi az a hely, hol megtalálható egyben minden olyan tevékenység, ami a kicsinek biztonságos, a nagyobb is leteszi a telefont, a férjed pedig nem akar azonnal hazamenni és még megunni sem fogjátok fél óra után?”– tette fel a kérédést Paraczky Péter cégvezető. 

A SkyLandpark Budapest trambulin- és élménypark 3800 m2-nyi területen nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak. A Négyemeletes játszóvárban (Soft Play) a kisebbek közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a 73 trambulint számláló Nagy trambulinozón (Freejump Arena) pedig minden korosztály a fellegekben érezheti magát. A gyerekek garantáltan imádni fogják a Felragadós falat (Sticky Wall), amelyen speciális ruhába öltözve igazi pókemberré válhatnak.