2019-09-24
Hírek

SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

A SkyLandpark Budapest trambulin- és élménypark 3800 m2-nyi területen nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak. A Négyemeletes játszóvárban (Soft Play) a kisebbek közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a 73 trambulint számláló Nagy trambulinozón (Freejump Arena) pedig minden korosztály a fellegekben érezheti magát. A gyerekek garantáltan imádni fogják a Felragadós falat (Sticky Wall), amelyen speciális ruhába öltözve igazi pókemberré válhatnak. 

Két Csúszda is van! Az egyik a labdákba érkező hullámos gyorscsúszda (Wave Slide), a másik a Meredek csúszda (Drop Line), amire egy csörlő segíti a feljutást. A labdajátékok szerelmesei is megtalálják a nekik való játékot! Trambulinon ugrálva zsákolni is lehet a Kosárlabda (Slam Ball) részen, a Kidobós játék (Dodge Ball) ugrálással teret ad a klasszikus labdajátékot kedvelőknek és a Kosárcsata ketrec (Cageball) is számtalan élményt tartogat.