fbpx
2021-05-26
Hírek

Új kedvezményadó partnerünk a Dám Pont Ökoturisztikai Látogatóközpont!

Csodás természeti környezetben várja látogatóit Tamásiban a Dám Pont Látogatóközpont. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából!


Tamási legújabb beruházása, amit igyekeztünk minél inkább a tájba simítani a Parkerdőben, erdőkkel, tóval, túrautakkal, kilátókkal, körülvéve.
Az Eszterházy vadászterületek múltjáról, jelenéről, ember és természet kapcsolatáról kapnak vendégeink bővebb ismertetőt a kiállítás megtekintésével és számos interaktív eszköz segítségével. Felnőttek és gyerekek, kisebbek és nagyobbak is Touchpad-eken tehetik próbára magukat történelmi, természetismereti kvízekkel, és selfie falunknál saját  telefonra letölthető vidám fotókat készíthetnek dámszarvasunkkal. Célul tűztük ki, hogy minél több vendéget vonzzunk hozzánk – ebbe a szinte alig ismert térségbe, a mi Otthonunkba, s mégis megőrizzük csendességét, békéjét.A Dám Pontban szeretnénk felkelteni az érdeklődésüket az itt rejlő múltra, hagyományainkra és a megannyi aktív kikapcsolódási, pihenési lehetőségre a természet ölelésében.
A kétszintes épületben egy interaktív, digitális és mechanikus eszközöket alkalmazó foglalkoztató- és kiállítótér kapott helyet, ezekbe gyűjtöttük össze a városunk és a környező települések, tájak kincseinek “kivonatát”. 
A Dám Pont a kiinduló pont, a támpont, ahonnan irányt mutatunk kincseink lelőhelyéhez.