fbpx
month : 01/2020 17 találat

Workshop Szállásoknak és turizmusban dolgozó marketingeseknek HungaryCard kedvezménnyel 2020.02.26-27-ig!

A turizmusban dolgozol és szeretnél jobb eredményeket? Megtanítunk néhány trükköt, amelyet a napi munkád során tudsz majd használni. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a részvételi díjból, melyhez a regisztráció során a HungaryCard kuponkódot kell csupán beírni!

A Muzsika hangja felújított előadása a Pesti Magyar Színház műsorán!

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére a színházjegy árából! 

Világsztárok a 2020-as Budapesti Nyári Fesztiválon!

Érdemes előre tervezni és kiválogatni a legjobb helyeket, ugyanis idén nyáron is egyedülálló programokkal, szuperprodukciókkal és világsztárokkal tölti meg a Margitsziget nagyszínpadát a Budapesti Nyári Fesztivál. HungaryCarddal 40% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegyek árából!

Ne felejtse! 2020. évi Hungary Card 20% törzsvásárlói kedvezménnyel január 31-ig!

Törzsvásárlóink 2020. január 31-ig (honlapunkon 31-én éjfélig!)  20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kártya mindkét típusát, amennyiben rendelkeznek 2019. évi HungaryCarddal.


Ünnepeld a Valentin napot kedveseddel egy különleges helyen, a Nika Étteremben!

A Nika étterem kínálata kizárólag a vendégek ízvilága szerint lett kialakítva, az étlapon a  kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvencei is megtalálhatók. HungaryCard Basic és Plus kártyával 1, illetve 2 alkalommal 30% kedvezmény, valamint korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az ételfogyasztás árából!

Zenés, szórakoztató üzleti randevú a KKVHÁZ szervezésében 2020. január 24-én!

A KKVHÁZ és BKIK Belvárosi Tagcsoportja különleges eseményre várja az érdeklődőket. Legyen Ön is részese ennek a közösségi élménynek! Állófogadással egybekötött kötetlen üzleti beszélgetés, sztárfellépőkkel, tombolával. HungaryCard tulajdonosok számára az 5.000 Ft-os jegy váltható, létszámtól függetlenül.

A XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkciói a Fővárosi Nagycirkusz porondján!

Nemzetközileg elismert artistaművészek, kirobbanó sikerű előadások a manézsban: Fesztivál + Varázslatos győztesek január 18-tól március 15-ig a Fővárosi Nagycirkusz műsorán! HungaryCarddal 25% kedvezmény a belépőjegy árából.

Új év, új élmény a Futurában!

Megnyílt a „Pocok világ” beltéri játszótér. A művészi kivitelű, izgalmas játszóhely témája a talaj titokzatos és rejtett világa, mászókával, búvóhelyekkel, csúszdával, vakondjárattal, hangyabáb ringató labdafürdővel, hangyaboly járatokkal és óriás pókhálóval. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény!

Ajándék páros belépő a Nemzeti Filharmonikusok Színe-fonákja című koncertjére február 5-én a Müpában, HungaryCard tulajdonosok részére!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2020. január 24-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Új kedvezményadó partnerünk a Debreceni Református Nagytemplom!

A cívisváros szimbóluma, hazánk legnagyobb református temploma, Nemzeti Emlékhely, történelmi események helyszíne, építészeti műalkotás. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a "B" túra belépőjegy árából!