fbpx
2024-03-05
Hírek

Testi-lelki feltöltődés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!

A balmazújvárosi Kamilla Fürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza közel a világhírű Hortobágyhoz, Debrecentől és Hajdúszoboszlótól is egyaránt 20 km-re helyezkedik el. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére az egész napos felnőtt napijegy árából.

Közel 1300 m² vízfelület áll rendelkezésre a vendégek számára. Szezonálisan üzemelő strand-, gyermek és wellness medencék, illetve az egész éven át nyitva tartó fedett élmény-, gyermek és gyógymedencék biztosítják akár a többgenerációs családok számára is a kikapcsolódást.

Amíg a nagyszülők a 35-37 fokos gyógyvízben pihennek és a szülők a 27-29 fokos élménymedencében próbálják ki a sokszínű élményelemeket (gomba, nyakzuhany, fekvő pezsgőágyak, fúvókák stb.), egy karnyújtásnyira a kisgyermekek önfeledten pancsolnak a 30-32 fokos gyermekmedencében vagy játszanak a játszóházban.

A fedett termálfürdőben élménymedence, jacuzzi, termál- és gyógymedence, úszómedence, Kneipp medencék, szaunák és gőzkabin biztosítják a vendégek testi-lelki feltöltődését.

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról