fbpx
month : 07/2024 33 találat

Új kedvencünk Egerszalók – ötletek a hétvégére!

Egerszalók megérdemel legalább egy hosszú hétvégét az életünkből, de ha gyógyulni, regenerálódni szeretnénk, akár hosszabb időre, többször is érdemes visszajönni.

Cordelia O’Neill: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá a Városmajori Szabadtéri Színpadon augusztus 7-én 20 órától!

HungaryCarddal 40% kedvezmény maximum 2 alkalommal 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. (1122 Bp., Városmajor HRSZ 6835/17, minden nap 17 - 20 óra között.)

Monostori Erőd – történelmi időutazás Komáromban!

A komáromi erődrendszer Közép-Európa legnagyobb erődrendszere, mely magába foglalja a Csillagerődöt, a koppánymonostori homokhegyen a Monostori Erődöt és a Nagyigmánd felé vezető út mellett az Igmándi Erődöt. Kedvezmény maximum 2 felnőtt vagy egy család számára a Monostori Erőd belépőjegyének, valamint a kombinált jegy árából.

Magyarország egyetlen működő hajómalma Ráckevén!

Ráckevén, a Duna hullámain ring az egyetlen ma is működő magyarországi hajómalom. Az elsüllyedt eredeti hajómalom teljes rekonstruálása eredményeként 2010 óta látogatható a családi programként is kitűnő múzeum. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából, valamint 1kg liszt ajándékba.

Egri Érseki Palota Turisztikai és Látogatóközpont

Az impozáns, barokk stílusban készült Egri Érseki Palota Kulturális, Turisztikai és Látogatóközpont 2016. februárjában nyitotta meg kapuit a kedves látogatók előtt, ahol különleges, egyházművészeti kiállítás látható. HungaryCarddal kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.

Egerszalóki Barlanglakások és Sáfránykert!

Járják be a felújított Barlanglakásokat, nézzenek be, ismerjék fel a régi bútorokat, szerszámokat, vegyenek rész a 3D mozi segítségével egy időutazáson! 20% kedvezmény maximum  2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából.

Akciós ajánlat Törökországba!

Ha tervezel még nyaralást, akkor szívből tudjuk ajánlani Törökországot – ár-érték arányban a jelenleg legjobb ajánlatokat válogattuk össze a megítélésünk szerint. Partnerünk az Unlimited Travel ajánl nyaraló programokat családok és egyéni vendégek részére. /2-10 főig azonnal tudunk foglalni/


Kürtőskalácsos Summer Piknik a tihanyi kilátónál augusztus 2-4-ig!

Egy különleges kürtőskalács summer partyra hívunk, ahol csodás panorámával a háttérben, élő zene dallamára kürtőskalácsozhatnak együtt nagyok és kicsik, barátok és szerelmesek, családok és baráti társaságok! HungaryCarddal 15% kedvezmény a fogyasztás összegéből!


Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!

Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére az alap túra árából.

Facebook nyereményjáték sorsolása!

Kisorsoltuk facebook nyereményjátékunk nyerteseit. Szalkó Tímea és Wimmer Nóra nyereménye 1-1 db 2024-es HungaryCard csomag, Nemeskéry Nóra nyereménye 1 családi belépő a bikali Puchner Reneszánsz Élményparkba és Pásztor Éva nyereménye egy 1 éjszakás pihenés 2 fő részére a Puchner Kastélyszállóba****. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenkinek, aki fényképet küldött, köszönjük a részvételt.