fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  2023.07.25.

  A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.


 • Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  2023.07.25.

  A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából.


 • Tropicarium - ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

  Tropicarium – ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

  2023.07.24.

  A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 40% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.


 • A cikuságfaktor - nagyszabású kiállítás a Ludwig Múzeumban!

  A cukiságfaktor – nagyszabású kiállítás a Ludwig Múzeumban!

  2023.07.24.

  A múzeum legújabb időszaki kiállítása a kortárs képzőművészetben jelenlévő, aktuális és egyre nagyobb szakmai érdeklődést kiváltó jelenség, a cukiság témáját járja körül. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.


 • Páratlan gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben!

  Páratlan gasztronómiai élmények a dunai Vogue Hajó Étteremben!

  2023.07.18.

  Festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, ínycsiklandozó ételek és felejthetetlen hangulat a Dunán. HungaryCarddal 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás összegéből!


 • Találd meg a kivezető utat Európa legnagyobb sövénylabirintusából!

  Találd meg a kivezető utat Európa legnagyobb sövénylabirintusából!

  2023.07.18.

  Téged is vár a Csillagösvény Öko Élménypark! Egyedülálló tematikus sövénylabirintusunk Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, Szegedtől 30, Budapesttől csupán 90 percnyire! HungaryCarddal egyéni jegy helyett csoportos jegy váltható maximum 2 fő részére.


 • Úl partnerünk a Blöki Mosoda Önkiszolgáló Kutyamosó!

  Kutyawellness Zuglóban!

  2023.07.10.

  Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.


 • Töltődjön fel ízekkel és élményekkel a K5 kult bistroban!

  Töltődjön fel ízekkel és élményekkel a K5 kult bistroban!

  2023.07.10.

  A K5-ben mindenki megtalálja a számítását, akár egy üzleti találkozó, családi esemény, vagy egy baráti sörözés alkalmával. HungaryCarddal 20% kedvezmény a fogyasztás összegéből.


 • Újra várja a látogatókat a megújult Balassa Bálint Múzeum Esztergomban!

  Újra várja a látogatókat a megújult Balassa Bálint Múzeum Esztergomban!

  2023.07.10.

  Az állandó tárlaton egy kisebb 20. századi retró kollekció is helyet kapott. A középső teremben időszaki kiállítás várja a közönséget. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal maximum 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.


 • Fedezze fel Pécs kulturális gyöngyszemét, a Zsolnay Negyedet!

  Fedezze fel Pécs kulturális gyöngyszemét, a Zsolnay Negyedet!

  2023.07.10.

  A Zsolnay Negyed teret nyit a kultúrának, a művészeteknek és a turizmusnak egyaránt, és ezzel méltó öröksége a Zsolnay család hajdanán itt működő, nemzetközi hírű kerámiagyárának. HungaryCarddal 50% kedvezmény a Zsolnay jegy árából 2 fő részére.


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

Szegedi Nemzeti Színház

hirdetés

ttg-hungary

HCbanner